Χορηγοι

Ευχαριστούμε τον Ανδρέα Βοσινάκη για τη δημιουργία του λογότυπου της ΠΕΕΑ, το Δήμο Γρεβενών για την παραχώρηση του χώρου διοργάνωσης της αστροεξόρμησης  και φυσικά όλους τους χορηγούς μας ! 

Πλανηταριο Θεσσαλονικης

Χορηγός

Σιαφαρικας

Χορηγος

Zoom Serie

Χορηγός

APT

Χορηγός
APT – Astro Photography Tool has purpose to simplify, automate and assist in every aspect of the astro imaging process on every level of experience. It can control almost all kinds of astro gear, helps with the planning, makes imaging productive, the data post-processing easier and lot more!

Αιχμη

Χορηγός

Biokan

Χορηγός

Δημος Γρεβενων

Χορηγός

Databank Πληροφορικη

Χορηγός

Μανιταροπροϊόντα

Χορηγός

Χορηγοι Επικοινωνιας

Astrovox

Χορηγος Επικοινωνίας
Το AstroVox προωθεί την ερασιτεχνική αστρονομία στην Ελλάδα από την 10η Ιανουαρίου 1999. Δημιουργήθηκε και φροντίζεται από τον Ανδρέα Παπαλάμπρου με τη βοήθεια όλων των φίλων της αστρονομίας από την Ελλάδα που συμμετέχουν στο forum.

Πλανηταριο Θεσσαλονικης

Χορηγός Επικοινωνίας
Το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρία εισαγωγής και διανομής αστρονομικού εξοπλισμού στα Βαλκάνια, χάρις και στην εμπιστοσύνη που έχουν δείξει οι πελάτες και οι συνεργάτες τους όλα αυτά τα χρόνια. Εκτός από τα μέλη της ελληνικής αστρονομικής κοινότητας που καθημερινά εκδηλώνουν την εμπιστοσύνη τους προς την εταιρία, στο πελατολόγιο της εταιρίας συγκαταλέγονται: εργαστήρια Αστρονομίας και τμήματα Φυσικής ελληνικών πανεπιστημίων και οι γνωστές αλυσίδες ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, PUBLIC, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΙΑΝΟΣ καθώς και τα gift shops του Ευγενιδείου Πλανηταρίου Αθηνών.

Astrogenesis

Χορηγός επικοινωνίας